.

Odör...

Publicerad 2009-03-30 14:48:03 i Allmänt,

Kollega M har gjort en intressant iaktagelse. Hon hävdar bestämt att det var bättre förr när man fick röka på krogen. Varför? Jo, kollega M var ute i fredag på krogen. Ingen rök, men dock luktade det fis till höger och vänster!
Tydligen inget man märkte förut när folk rökte, då förmodligen röklukten dövade fislukten.
Så frågan är vilken ödör som är bäst?

Fel på världsordningen

Publicerad 2009-03-28 15:39:28 i Allmänt,

Jag har bakat en långpannekaka.
Jag upprepar. JAG har BAKAT en långpannekaka, med betoningen på Jag och Bakat. I samma mening.
Dessutom jäser en deg i köket som skall bli gott matbröd.
Har jag verkligen vaknat i rätt kropp?!...

Kalka din gräsmatta...

Publicerad 2009-03-16 19:15:53 i Allmänt,

...står det ju i trädgårdstidningar att man nu skall göra. Tittar ut genom balkongdörren och ser att det ligger 1,5 meter snö kvar på gräsmattan ute...Kalka hur då menar ni??
Vet att en person i  Motala beskar äppelträd i helgen som var.... jisses!

Från Depp till pepp...

Publicerad 2009-03-16 19:13:52 i Allmänt,

... tänk vad en långpromenad i DAGSLJUS kan göra för humöret. Gick hem från jobbet idag -känner mig såååååååååååååååååååååå mycket piggare helt plötsligt.

snacka om att man är labil just nu, det svänger värre än karusellerna på Gröna Lund..

Halleluja-moment!

Publicerad 2009-03-16 19:12:21 i Allmänt,

På övervåningen har hyresgästen "bönemöte". Gittarspelet och skönsången ljuder ner mellan golvspringorna.
Själv skall jag se på hockey. Förhoppningsvis blir det ett HALLELUJA-MOMENT i vårt hus idag, både på övervåningen och nere hos oss, fast på lite olika sätt!

Tvåla i dig vetja!

Publicerad 2009-03-16 17:21:29 i Allmänt,

Min kollega P är tillbaka på jobbet igen. Hon är sig själv tack å lov.
Idag gick hon ner och tränade i gymmet på lunchen. Sedan kom hon på när hon skulle duscha att hon hade glömt tvål. Istället för att helt sonika gå ut til den närliggande toaletten och fylla en platsmugg med tvål, så går hon istället ut dit fullt påklädd med sina träningskläder för att hämta tvål i sin kupade hand.  Hon går sedan tillbaks till omklädningsrummet för att klä av sig alla träningskläderna .. fortfarande med tvålen i sin hand... ni kan ju tänka er scenen framför er. Ungefär som när Mr Bean skall byta om till badbyxor på badstranden med sina kläder på..
"BH:n" var svårast att få av sig, säger kollega P skrattandes när hon kommer tillbaks....
 
Hur det gick med tvålen? njae.. den rann ju ut på golvet innan kläderna var av, så så värst mycket lödder blev det nog inte. Härligt kollega P, ser fram emot att träna med dig nästa gång - du kan få låna min duschcreme! Eller kanske inte.. jag måste bara få se hur detta var tänkt att gå till!...mohahhahah!


VÅR-DEPP

Publicerad 2009-03-16 17:11:35 i Allmänt,

VAR ÄR LJUSET och SOLEN?!?
Jag googlade på "vårdepression" idag ... jag tror jag har det.. Kan det vara för att man har helt slut på lagret av D-vitaminer som solen ger? Förra sommarens lagring tog väl slut strax före jul och nu har vi haft 3 gråa månader i sträck...Googlade att ett tips var att gå på ljusterapi. Men snål som jag är så  kom jag på att det kanske funkar med vanliga lampor??
 Hm.. jag tror jag bär i bygglampan från förrådet och lyser på mig själv en liten stund... vad vet man , det kanske funkar?? 
Jag kan ju alltid låtsas att jag renoverar något ...Vilket är sant i detta fall - nämligen mig själv.


Känsligt ämne

Publicerad 2009-03-11 16:51:33 i Allmänt,

Igår så satt äldste sonen med läxpapper hemma och pluggade på, eftersom han idag skulle ha biologiprov. Jag frågade honom i vanligt ordning , vad det handlade om denna gång.
Fick ett lågt mumlande svar som inte gick att tyda "hmmllnnohmll"...
Va?, sa jag - vad sa du?
"hmmmmnnnhhjolllhhmmmm", säger sonen igen med sänkt röst och märkbart iiriterad.
- Jag hör inte vad du säger, skall jag förhöra dig? Vad handlar det om?
- Då brister det för äldste sonen, som irriterat tittar upp på mig , spänner ögonen i mig och säger att jag absolut inte skall förhöra honom.

Ämnet var sexualkunskap fick jag sedan reda på...hehheh!

Sliten....

Publicerad 2009-03-08 11:29:18 i Allmänt,

Idag känner jag mig helt utsliten. Hostar och är förskyld. Det blir en dag i viloläget tror jag.....
Hade ju dock planer på att sätta upp lister i hallen...så man stå vertikalt en liten stund så länge man orkar.... Annars blir det bara att försöka softa så gott JAG bara kan. Vilket jag inte är bra på..

Äkta vara

Publicerad 2009-03-08 11:23:00 i Allmänt,

Det är så skönt med äkta vara i denna "plastiga" värld som är fylld av saker som inte betyder något i längden. Heja Sarah och Carolina som gick vidare till globen igår. Säga vad man vill om "snälla, snälla, snälla"... men det är varm och äkta - precis som  hon. Skönt att slippa se piloter och hästkarlar och annat trams få en chans.

Jag vill ha ett KONTORSRUM hemma...

Publicerad 2009-03-07 10:29:43 i Allmänt,

Låter bilden tala för sig själv. Detta är vårt fin-matbord just nu. Jag scannar och skriver ut bilder , för att sätta in i alla ramarna (som också ligger på bordet) och sambon surfar på sin dator.... Det känns som om det fattas ett specifikt rum i vårt hus....


Vågat!

Publicerad 2009-03-06 09:40:37 i Allmänt,

Mitt vardagsrum är beiget....
Det är helt enkelt.... .. liksom bara så där färglöst som det kan blir. Beiga väggar, beige soffa, brunt matbord, brunt piano....Man blir nästan balsé när man kommer in i vårt vardagsrum - SÅ tillintetsägande är det.
Men igår slog jag till med ett tyg som jag skall ha som gardiner vid matbordet.
När jag kom tillbaks ifrån min lunchtur på jobbet, så visade jag glatt upp det FÄRGLADA tyget för min kollega som bara stirrade på tyget och sa : OJ vad mycket färger... verkligen olikt dig...
Jamen... alltså.... typ.... är det inte?....
Hm.. kanske inte ändå....

Väggord

Publicerad 2009-03-06 09:36:36 i Allmänt,

ÄNTLIGEN åker de upp på väggen. Det var bara typ ett halvår sedan jag köpte hem dessa väggord.. det var på den tiden man trodde att elektrikern skulle komma..... mohahhahahhah........
Nu har det iallafall kommit upp! Hallväggen är äntligen fixad, målad och fin. Nu hoppas jag att de som kommer och hälsar på känner sig precis som det står skrivet.
KÄNN DIG SOM HEMMA!

TÖ-LOV

Publicerad 2009-03-06 09:34:19 i Allmänt,

Vecka 10 = Sportlov. Sportlov=Härliga vinterdagar i skidbacken.... Tillåt mig hånskratta. Det är visserligen skönt att det är "vår" i luften, blaskigt ute och töväder efter en lång vinter. Men varför just denna vecka av alla?? När barnen har sportlov, och jag har lite ledigt. Här har vi haft minusgrader och jättefina , soliga vinterdagar ett tag, men just när sportlovet infinner sig så blir det.... tja... blask av alltihopa. Ingen tur till backen med andra ord. Idag blir det badhuset istället. Vi tar med oss småkusinerna och åker och plaskar en stund. Bättre plaska inne än ute!

Bästa manliga biroll..

Publicerad 2009-03-03 21:53:29 i Allmänt,

...går till min son!
Han har varit iväg på lite sportlovsläger i 4 dagar. Sista kvällen bjöd på festkväll och teateruppträdanden. Fick se min son och andra sköna 11-12 åringar agera på scen - fantastiskt roligt. Jag skrattade så tårarna rann. Vilka ungar!

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela