.

Äls..skog

Publicerad 2012-07-28 18:38:36 i Allmänt,

Jag ÄLSKAR min skog! Låter som älskog, å det är ju också bra, men jag menar skogen runt husknuten och att jag verkligen älskar att vistas i den på mina springturer och promenader.  Ger mig underbar energi. Det gör i och för sig älskog också , men det är ett helt annat ämne.
 

En liten date

Publicerad 2012-07-28 18:36:01 i Allmänt,

Gräsänka några dagar. Är det nu man skall lägga ansiktsmask, ta ett fotbad och göra hårinpackningar? Själv tänker jag boka in en DATE. Med vedklyven. Sån är jag.

Värmt upp så att jag.....

Publicerad 2012-07-27 21:02:37 i Allmänt,

...KVALAR in till att se på OS. Springtur nyss genomförd, så nu är jag laddad för OS. Bring it on! Storbildsskärm någon?.. eller vad säger jag!.. det har ju VI!

1000 saker

Publicerad 2012-07-27 20:59:47 i Allmänt,

Effektiv idag! 1000 saker gjorda. Ok, jag överdrev lite. Men många. Dessutom gräsänka, vilket betyder att jag inte behöver höra att jag "springer omkring" när jag är effektiv. Stan, check! Birsta check, list inköpt check!, ramar inköpta check!, golvet skurat, check!, springtur check! Nu OS  - CHECK!!

Stora finaste sonen...

Publicerad 2012-07-15 10:25:22 i Allmänt,

.... är på väg till västkusten på en semstertripp med flickvän och hennes familj. Lilleman slaggar hos pappan i natt. Dom är fina, dom är stora , dom är mina. Mammahjärtat dunkar fort fort för dom båda två. Känner mig lyckligt lottad.

LOPPIS!

Publicerad 2012-07-15 10:23:10 i Allmänt,

Idag blir det Loppis med svägerskan och finaste R. Skoj!
passar min plånbok lite

En ny Jag?

Publicerad 2012-07-15 10:22:16 i Allmänt,

Första veckans semester är snart slut.  Veckan har varit helt ok, så inget att klaga på. I fredags fick jag äran att följa med älskade svägerskan och vännen C till deras årliga SHOPPINGDAG i Hudiksvall. Hitta ett fel i den meningen? Ja, just det - ordet SHOPPING.... Hade hört "skräckhistorier" om att dom skulle kunna vara inne i en och samma butik i 3 timmar etc... Det kändes mer som att min syster var mer lämpad att följa med än mig... och jag trodde på fullaste allvar att jag skulle få sitta på en parkbänk , ensam i hudik , som alla gubbarna gör och vänta på mitt sällskap medans dom gick bärsärkargång inne i butikerna.  Men till min förvåning så var det ytterst trevligt, och jag hängde på HELA TIDEN.... minsann! Det var t.o.m jag som var den som gick in i en butik sist och handlade.  Även om jag mest fönstershoppade då övriga sällskapet inte gjorde det, så var detta en otroligt trevlig dag. Trevlig roadtrip, Gott fika, god lunch, trevliga butiker, och framförallt ett mycket trevligt sällskap. Säger som C  så fort man gör något som är roligt en gång "Detta är nu tradition!"... jag tror faktiskt att jag hakar på även nästa år!
Känner mig lycklig lottad med världens bästa svägerska och fina vänner jag fått lära känna på köpet.
Sen är jag ett par äkta silverörhängen rikare för endast 34 kronor - KETJING!

Hockey....

Publicerad 2012-07-11 18:32:54 i Allmänt,

Om någon tror att hockeysäsongen bara är på vintern, så tror ni fel. Grabbsen tränar hela sommaren också ... och vilket träning sen! Jag blir sjukt vältränad bara jag läser sonens schema... Mamman beundrar dock stora sonen som tränar på ... verkar tydligen aldrig bli less.  Nåja, skjutningarna blir inte färre iallafall. Måste nog stretcha lite innan jag skall hämta igen....

tredje semsterdagen...

Publicerad 2012-07-11 17:17:43 i Allmänt,

...går mot sitt slut. 2 förråd städade och pärmar genomgågna, bil på service, bankbesök, två betongkrukor och skit under naglarna. "Bara" 4,5 vecka kvar....

Pengar IN och pengar UT

Publicerad 2012-07-11 15:55:39 i Allmänt,

Intressant dag.
Ett möte på banken på förmiddagen resulterade i en lägre boendekostnad till hösten = Välbehövligt!! Senare på eftermiddagen får man så gott som länsa sparkontot för att lösa ut bilen man haft på service. Men jag säger väl som min man: "Pengarna skall rulla"..... och här hos oss rullar dom ordentligt just nu...

Lite skit under naglarna...

Publicerad 2012-07-10 19:27:11 i Allmänt,

har ingen dött av. Rensat förråd hela dagen, betongat lite och åkt till tippen med typ 5 års teknik. Alltså teknikprylar som vi lagt på hög under 5 års tid som har slutat fungera , trasiga sladdar, möss, skärmar, hårddiskar etc... Men nu är det väck!
Vi var inte ensamma på tippen. Kanske beror det på att vädret inte uppmuntrar till solstolen , utan snarare till att gräva i trånga utrymmen och skrymslen man annars gärna låtsas om att man inte har.  Snart dags för Allsången (hör jag min man jubla?!)... sen den traditionella sommardeckaren vid 21.00.  

Polli-masar

Publicerad 2012-07-07 12:50:33 i Allmänt,

...som man säger här lokalt i norrland för att typ bara gå omkring och tussa på liksom. Det är vad jag gör idag. Semestern har börjat!!
Nu gäller det bara att inte göra alla saker på min "to-do-list" på en och samma dag, det kan finnas en sådan risk nämligen. Men jag har ju en ny hobby så förhoppningsvis så blir det lite varierande inslag under denna sommar och att ha som mål att fylla pannrummet med så mycket betongsaker som möjligt som man sedan kan gå ner och titta på eller t.o.m ge bort. Varför inte? Nåja, huvudsaken det är något kreativt. Har ju annars ett växthus att sitta i och lukta på blommorna. Men jag börjar med att klippa gräsmattan. Konstigt att inte den blivit klipp med tanke på att mannen i huset haft semester under hela veckan. Go figure?
Men jag klagar inte - ge mig nått fysiskt att göra och jag är lycklig.

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela