.

Tänker

Publicerad 2011-01-22 12:04:08 i Allmänt,

På att det kunde ha varit någon av oss som legat på sjukhus med krossat bäcken. Nu är det inte det, men det är bedrövligt ändå.

Svarta? Vita? Rosa? RENA??

Publicerad 2011-01-11 16:59:11 i Allmänt,

... det var det enda som for i min huvud idag när jag var hos sjukgymnasten som skulle kolla min rygg.
Men trosorna var svarta, rätt snygga och främst rena. Det är liksom sånt man funderar på i en millisekund när man står framför en snygg manlig sjukgymnast som säger åt en att klä av sig liksom...

Man kanske borde?

Publicerad 2011-01-09 16:34:15 i Allmänt,

Göra nått, hitta på nått, fixa nått, ordna nått?
Är bara så fantasilös när det kommer till att fixa nått för mig själv

Norrlänningar

Publicerad 2011-01-07 16:00:44 i Allmänt,

Åkte till jobbet idag . Klämdag, ingen annan där trodde jag. Jobbade i täckbyxor, tjocksockar och otvättat hår.
Helt plötsligt kommer en utav kollegorna in och vi tittar förvånat på varandra
- Skall du också jobba idag? frågade vi varandra.
När vi så konstaterat att så var fallet så säger vi båda två i kör
- "hade jag vetat det så hade jag ju duschat"

Men vi har jobbat hela dagen, sida vid sida, ofräscha och dana, men så är det här i norrland på kontoret. Så äkta som det bara kan bli. 

Rogivande

Publicerad 2011-01-06 12:39:30 i Allmänt,

Ligger i soffan och lyssnar på ljudet ifrån brasan i den öppna spisen. Så mysigt! Ute är det en "Klass 2"... men inne... här är det bara VÄRLDS-klass!

Invalid

Publicerad 2011-01-06 12:38:20 i Allmänt,

...är bra att blir ibland, iallafall för mig - för nu KAN jag inte göra så mycket, hur mycket jag än skulle vilja. SKÖNT!

Kortslutning

Publicerad 2011-01-05 17:31:54 i Allmänt,

Gick som sagt var upp väldigt tidigt idag. Hade halvdag på jobbet, men jobbade så gott som hela dagen för att få undan lite. Var nog lite ofokuserad kring lunch. Först höll jag på att utlösa brandlarmet då jag micrade och värmde värmedynan för min onda rygg. Sen spiller jag dressing över tagentbordet när jag äter lunch framför datorn. Skulle kanske ha unnat mig bara en halvdag ändå

Jubilar!

Publicerad 2011-01-05 17:29:26 i Allmänt,

Gud vilket konstigt och gammalmodigt ord. Men det är precis det som stadens tidning tycker att jag är. En JUBILAR.
Tydligen har man den stora äran att få göra ett stort reportage om sig själv när man fyller jämt. Det följde med en liten folder som man kunde fylla i , och det fanns rader för att "beskriv dig själv, din hobby och dina intressen". Fick känsla av begravningsannons/singel söker parter-annons. Men jag betackar mig - skulle aldrig falla mig in!
Känns som att man skall göra ett avslut på sin första 40 år och tala om hur mycket man har presterat (=ej lyckas med ännu) , berätta hur lyckad man själv, om sin lyckade och framgångsrika man och sina alla duktiga barn , hur mycket man har upplevt i sitt korta liv och kommande jordenruntresa med familjen som hägrar... Tack, men nej tack.

Defination pensionär

Publicerad 2011-01-05 17:24:06 i Allmänt,

Hur definiera man "pensionär" förutom åldern?
En myt/sanning är väl den om att man vaknar tidigt och inte kan somna om utan man går upp.
I såfall börjar jag bli pensionär. Förut låg jag kvar och försökte somna om, nu kliver jag upp. Detta gjorde att jag imorse tog en promenad med hunden strax efter 06.00 och var på jobbet strax efter 07.00.
Medans jag gick där på hundpromenaden så tänker jag på mamma. Skulle jag ringa och säga till henne att jag redan var vaken så skulle hon bara säga "jasså inte förräns nu?" förmodligen.

20 varma mackor

Publicerad 2011-01-04 21:20:14 i Allmänt,

.... har jag gjort för att utfodra tonårssonen och vänner. Jag tror dock att det bara kommer att räcka till typ 2 stycken.

Källarn fylld med pojkar

Publicerad 2011-01-04 21:18:50 i Allmänt,

Sonen LAN-ar med kompisar i dagarna två och källarn fylls med snygga, fina, trevliga och långa yngre män utrustade med energidryck och dataskärmar.
Det är mysigt tycker mamman som är glad för att huset är stort och att sovrummet ligger på 3:e våningen och Biorummet med LAN-verksamheten finns i källarplan

Ryggen strejkar

Publicerad 2011-01-04 21:17:19 i Allmänt,

Tror att jag snart kommer att få ryggskott. Alla dagars skottning med sneda vridningar och för lite övrig träning börjar kännas nu. Efter dagens hårda styrkepass blev det inte så mycket bättre direkt. Undrar om jag kommer upp i sängen imorgon?

Sida vid sida..

Publicerad 2011-01-04 21:16:32 i Allmänt,

...sprang vid brevid varandra med höga knälyft, småskutade med varsitt hopprep och plågades vid varsin golvmatta... Svågern tog med mig på cirkelträning idag, ett pass jag saknat, och oj vad kul det var (my kind of stuff) Blodsmak i mun kan bara vara positivt försökte jag övertyga svågern efter passets slut.

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela