.

Gravid...

Publicerad 2009-10-29 07:54:46 i Allmänt,

... är man in 9 månader. Att "bli med hund" kan visst ske över en natt.
Nu skall vi testa på att vara "fosterfamilj" åt psychohundens syster....Vi är väl inte direkt överens jag och min sambo.....Men ronden mellan den som tycker att vi tar oss vatten över huvudet (jag) och den som inte ser några problem i hela världen vad det än må vara (sambon)  - slutade ändå men en "testperiod"

Känns tryggt att veta att vi nu inte bara skall ha EN psychohund, utan istället blir vi "familjen men psychohunden och hans söta syster"  eller "familjen man helst inte hälsar på"

Nåja. Får vi bara till vårt biorum så kommer nog besökarna ändå hoppas jag :)



jag vill..

Publicerad 2009-10-29 07:49:36 i Allmänt,

..inte att sonen skall ut i trafiken!! Men nu är det ett faktum. Första körlektionen alldeles strax.. andra körlektionen imorgon..
Djupandas djupandas

För...

Publicerad 2009-10-29 07:48:16 i Allmänt,

...stora jeans och för liten kofta. Så kan det gå när man handlar i panik.
Känner mig som papphammar

TRAFIKMEDDELANDE

Publicerad 2009-10-28 17:50:37 i Allmänt,

Kan jag få be alla sundsvallsbor att hålla sig inomhus och INTE ge sig ut i trafiken inne i stan, imorgon torsdag mellan 8.45 och 9.15!!!!
Då har nämligen min son en trafiklektion på moppe - SÅ kom inte i närheten!!!!

Sakta vi går genom...

Publicerad 2009-10-27 19:58:06 i Allmänt,

...villaområdet, jag och svarta faran (=hunden)
Tillbaks efter en kvällspromenad. Gick bra! Inga blodviten, skrubbsår eller brottningsmatcher på gångbanan

Fantastiska helg..

Publicerad 2009-10-26 13:02:07 i Allmänt,

.. som nu är slut. Men det var en helg där jag för första gången på 5 helger INTE hade något inplanerat på i form av sång, musik, skjutsningar (förutom en), och annat. Utan calendern var liksom tom. Som bonus på detta så kom det besök i form av svågern och svägerskan. Alldeles perfekt tajmat! Så vi har verkligen fått tid att umgås, vi har ätit gott tillsammas och framför allt hunnit surrat ordentligt.
MYCKET Trevligt!

å jag hävdar fortfarande bestämt vem som är det "bästa av familjen P"...  ge mig ett E, ge mig ett M... etc...

Allvarsamma 15-åringar

Publicerad 2009-10-26 12:37:04 i Allmänt,

Idag klockan 07.10 klev jag och den blivande 15-åringen in på City trafikskola för att skriva in honom och för att han skall tillbringa hela dagen där med teorilektioner och mopedkörning. Det är nämligen dags för moppekort! Ett kort som numera från 1 oktober kostar 4-dubbel så mycket som före 1 oktober...morr.. men som också gäller för A-traktor.
Hur som helst. Vi kom dit, skrev in oss och sedan skulle vi ner i källaren i lektionssalen där 13 stycken andra 15-åringar redan satt och väntade på att det skulle börja. Tonåringarna är ju rätt så kaxiga i den åldern annars.. ser tuffa ut och skall vara så himla vuxna.. men det kan jag lova dig. Tystanden i rummet där alla satt var total.. 13 stycken likbleka och allvarsamma ansikten vändes mot oss när vi kommer in i rummet. Det var knäpptyst. Så värst kaxig är man inte längre när man är 15 år , och sitter i ett rum utan att känna någon alls och känna att det är en viktig och allvarsam dag...
Det var lite skojigt. Hade god lust att leka "fröken" och kliva fram längst fram vid katedern och riva i "Jaha, grabbar nu skall vi lära oss lite trafikregler!"... men gjorde inte det ,utan lämnade min stora och lite nervösa snart 15 åriga son i rummet och önskade honom lycka till.

Lunch med nasse

Publicerad 2009-10-26 12:31:01 i Allmänt,

Åkte hem för att göra lillebror sällskap idag som är hemma och är febrig. Det är alltså jag, hunden och lilla nasse hemma.... ÄH!.. tror nog att det bara är det vanliga flunsan :)

Sweet sunday

Publicerad 2009-10-25 13:01:52 i Allmänt,

Är förundrad över att jag inte har något inplanerat på hela helgen. Som bonus så kom svåger och svägerskan på besök väldit lägligt! Helt otroligt... inget inplanerat.. jag repeterar INGET INPLANERAT.. när hände det sist?
Nu skall jag försöka sitta still i soffan en stund och bara njuta av att jag just inte har något inplanerat... Sköna sköna söndag!

Uppdatering..

Publicerad 2009-10-23 19:27:52 i Allmänt,

Den 7 oktober fick vi nycklarna till "resten" av huset. Nu är sovrummet snyggt tapetserat i svart (!), blivande pianorummet/musikrummet fräckt tapeterserat i ett VÄLDIGT grönt mönster och hallen svalt rosamönstrat. Nu är det "bara" att bära upp pianot (måste leta flyttgubbar), så att pianorummet/musikrummet går att färdigställa och sedan skall vi börja riva nere i blivande biorummet.

Vi är på väg, på god väg, och just nu sitter jag äntligen vid ett skrivbord på "kontoret" som de gamla sovrummet har förvandlats till.
Att äntligen se finmatbordet är otroligt.. det bordet har jag man inte kunnat sett tidigare pga alla datorer och sladdar som har belarmat bordet. Men nu är det rent och snyggt!

Två pippin

Publicerad 2009-10-23 19:21:36 i Allmänt,

Kände att jag fick lite PIPPI på att tapetsera , så jag satta upp två stycken i hallen när jag väl var klar där.
Tyckte att de passade bra där!

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela