.

hallå?....

Publicerad 2012-02-14 16:51:00 i Allmänt,

...och här skyndar man sig hem för att laga mat åt sönerna och har tagit med sig gokakor /och lite gelehjärtan hem på självaste alla-hjärtans dag.
Men när man kommer hem gapar huset tomt. Lilleman ringer och informerar om att han är hos en polare för att käka och sen dra vidare till hockeyträningen..... Storeman tänker inte äta hemma idag, utan på stan med flickvännen på självaste hjärtedagen och skippa träningen pga. onda hälar...... Å här sitter jag nu. Stressat hem till absolut ingenting. Jo förretsen , till två kissnödiga hundar. That´s it!

Mannen i fråga? Han är inte hemma än, och igår klockan 22.00 utbrast han anklagande "MÄH!!!! Varför har du inte sagt att det är alla -hjärtans - dag idag för!!!". Det bådar inte gott.

Innebandy när det är som bäst

Publicerad 2012-02-06 17:56:02 i Allmänt,

..var det nog på snudden igår att det var. Skitbra spel, inga direkta slag på klubborna, inga överkörningar över sarg (även om jag gillar att vara fysisk på plan), utan bara roligt spel. Vi var bara 7 st, men hade väldigt roligt! Jag och grabbarna.

Samling runt middagsbordet...

Publicerad 2012-02-06 17:54:09 i Allmänt,

...det är ju helt underbart, för det händer så sällan med tanke på alla träningstider att hålla reda på. Men idag fick jag äran att sitta runt bordet med sönerna , en flickvän och en bästa kompis. Jag och ungdomarna med andra ord  -  så mysigt och trevligt!

Bra där sonen!

Publicerad 2012-02-03 13:08:34 i Allmänt,

En väluppfostrad pojk det där... min son.. Står en bukett tulpaner på hans rum nu....  Jag tror visst han skall ge det till sin fina tjej. Mamma blir imponerad. Bra där T!

Bra inverkar!

Publicerad 2012-02-03 13:07:34 i Allmänt,

Flickvänner har en bra inverkan. Nyss utbrast 17 åringe sonen: "Vart är dammsugaren!??"
Hans rum är nu städat och fixat..... :)

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela