.

ULLKAJDA

Publicerad 2009-04-29 18:08:51 i Allmänt,

Igår var jag till Göteborg över dagen. Flög ner.  När jag står i utbildningssalen senare och gräver i min väska efter lite material - så fiskar jag fram en skruvmejsel ur väskan!
Av någon konstig anledning så blev jag inte stoppad på morgonen i genomgången på flygplatsen.. men att chansa en gång till på Landvetter där man inte ens kan gå igenom med ett par vanliga skor utan att det piper -var inte ens värt ett försök.. ..

Mina kollegor har nu döpt om min från Ullis - till UllKajda.

10 kg mer av mig

Publicerad 2009-04-29 18:04:55 i Allmänt,

I måndags var vi till vetrinären med hunden som skulle röntgas. Innan vi gick till röntgen så var vi tvugna att väga honom. Inget mer med det... det var bara det att jag vägde mig också på  hundvågen och upptäckte att det plötsligt finns 10 kg mer av mig än för 1,5 år sedan....
TIO KILO!

det är ju mer än 5......

Plötsligt händer det...

Publicerad 2009-04-11 11:26:32 i Allmänt,

.. det som jag funderade på NÄR det skulle hände. Helt ofattbart för något år sedan. Men nu är sonen 4 cm LÄNGRE än mig, vilken han nyss stolt  berättade efter att ha mätt sig.

Min älskade stora fina och långa son

Vitamin GUL

Publicerad 2009-04-10 15:43:20 i Allmänt,

Idag räcker det med att öppna altandörren och kliva ut. SOLEN strålar från en klarblå himmel. Det är bättre än vilka hälsokostmedel eller vitaminpiller som helst. Solen = Vitamin för kropp och själ.
Nu känner man sig genast mycket piggare!

Du är såååååååååå välkommen!

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela