.

Shopp-o-holic

Publicerad 2012-09-21 11:08:46 i Allmänt,

"is a person considered to be addicted to shopping"
Eller så kan man säga att min man är en mycket snäll man. Nu har han två saker som lätt kan kombineras... shoppa och tekniknörd... Det är en farlig kombintaion. Sådan saker går väldigt lätt att handla. Okej då.. håller lite längre än blommor. Fast jag är nöjd nu, så här några dagar senare när jag har smällt hans inköp till mig. Puss på dig darling! 
 

Soffliggare

Publicerad 2012-09-21 10:34:59 i Allmänt,

Har jag kännt mig som denna vecka. Det är ovanligt. Det lär inte bli en vana, men ett skönt avbrott. Har man kört på med aktiviteter i 4 veckors i stäck både kvällar och helger, så är det rätt skönt att sitta och ägna kvällen åt att sitta i soffan och se på TV.Men man får ju bara ont i hela kroppen. Hur skönt är det egentligen att sitta still och hur tråkigt kan det bli. Lite rastlöst blir jag nog allt. Men lite skönt är det ändå.
 
 

One Coffee please..

Publicerad 2012-09-21 10:31:00 i Allmänt,

Känner mig internationell. Lite skoj att gå till kaffemaskinen på jobbet och hamna brevid två ryssar som snackar på sitt modersmål. 20 minuter senare när det är dags för kopp nummer två för dagen hamnar jag bland fyra indier. Till råga på allt sitter jag sida vid sida varje dag med en äkta KRAMFORS-bo Maud Byström. Det är ju också stundtals som att prata med en utrikiska

Om man...

Publicerad 2012-09-21 07:42:00 i Allmänt,

Om man vaknar och tänker "idag skall jag ha rött naggellack"... det måste ju bara betyda att det blir en bra dag? Framför allt när jag är tjejen som helst vill ha skit under naglarna. Jag tar på mig lacket, å chockar mig själv. Känns bra.

Dålig världsordning

Publicerad 2012-09-21 07:33:32 i Allmänt,

I Veckan har en son varit i Barcelona och den andra tre dagar i Bergsåker. Mamman är ju HÄR I GRANLO! Dålig världsordning tycker jag. Men idag kommer Barca-sonen hem och lillebror kom igår! Tjoho!

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela