.

INTE TRÖTT!

Publicerad 2011-06-28 23:20:26 i Allmänt,

Vad är det frågan om, jag är inte trött!! Klockan är visserligen bara 23.30, men ändå... förra veckan var jag dö som en inlagd sill och nu funderar jag på vad jag skulle kunna tapetsera, måla, möblera om, eller gräva upp. Kan inte komma på något, så jag får väl gå och lägga mig och lösa korsord som den tant jag är och sen lyssna på min deckare tills jag somnar. Skulle kunna gå ut och måla i förrådet, men risken finns väl att jag blir galen på kuppen och håller på fram till 3. Snart har jag ingen tid att passa!! Tjolahopp.

Trött, eller inte trött?

Publicerad 2011-06-28 23:09:12 i Allmänt,

Alltså förra veckan var det som att någon slog mig i huvdet med en gummiklubba. Märkligt svårt att ta sig upp på morgonen och en allmän känsla av "nästan inte levande" infann sig. Kravlade mig iväg till jobbet ändå, och möts där av min kollega som ser , om möjligt, ännu mindre levande ut än mig. I 3dagar höll det i sig. Idag satt vi och kvittrade i kapp som två små pippifåglar  och förundrades vad som egentligen hände just förra veckan? Fullmåne?, Högtryck? Lågtryck? PMS?, Jordens dragningskraft?  En teori är att  FÖRRA veckan började hjärnan inse att det snart är semester med att det ändå är ganska långt kvar och då tog den stora tröttheten över. DENNA vecka så vet hjärnan att det är nära och är således lite mer exalterad. Eller så sov jag för lite, vem vet. Nu är jag pigg och tänkte gå ut och måla förrådet, frågor på det?

Utomhusteater..

Publicerad 2011-06-28 12:05:48 i Allmänt,

...är trevligt!
Åkte upp till Ånge igår för att se en föreställning som en vän spelar i. Trevligt , myggit , men mysigt!
En lite roadtrip med gubben och lite kulturell upplevelse.

Gick och hängde mig..

Publicerad 2011-06-19 17:15:27 i Allmänt,

..i min hängmatta. Invigdes idag efter musikgudstjänsten... precis exakt vad jag behövde... nu skall jag lägga mig en stund till under en mysig filt och kika upp i pilträdet och se på fåglar. Vila , vila, vila

Mannen välbehållen

Publicerad 2011-06-18 20:55:50 i Allmänt,

Efter övernattning med jobbet som innehöll ridtur, vapen och lite whiskey på själva western-tema. Han är hemma nu. Välbehållen med väldigt tlött.

Musik är läkande...

Publicerad 2011-06-18 20:54:02 i Allmänt,

... har haft ynnesten att repa idag med härliga musiker. Efter tre timmar svävar man som på små moln. Musik är läkande så det så!

Vila sig i form...

Publicerad 2011-06-18 20:53:06 i Allmänt,

...verkar funka på andra.. men för mig är det tvärtom. Igårkväll kände jag mig lite fundersam på om jag skulle hinna återhämta mig under helgen för jag kände att veckan hade varit lite tröttsam... ... Idag har jag kört på med Musikrep, promenad, hederligt kroppsarbete med att skotta grus och skruva gipsskivor - ja, då känner jag mig nyladdad och återhämtad. Konstigt, men man kan vila på olika sätt!

Sommarjobb

Publicerad 2011-06-17 22:08:27 i Allmänt,

Skjutsade stora sonen till hans "sommarjobb". Klippa gräsmattan åt lite släktingar. Blir lite full i skratt.... för 4 dagar sedan sa jag till honom att klippa våran gräsmatta, men det orkade han inte... Nu på sitt "sommarjobb" var han extremt nog med att kanterna blev ordentligt klippta och att han inte missat nått... Själv passade jag på att rasta hundarna och agera möbelflyttare under tiden.

Två bra

Publicerad 2011-06-17 21:59:25 i Allmänt,

Åkte bort till exmannen för att hämta ett golv han ville bli av med. Det slutade att jag blev kvar och surrade med exmannen och hans sambo ute på gården i nästa 1 timme, om ditt och datt och mycket skratt.  När jag åkte därifrån log jag för mig själv och kände mig lycklig lottad. Det är inte alla som har den allra bästa äkta mannen och den snälla X-mannen.  Två bra av två möjliga, inte illa.

Grusgång..

Publicerad 2011-06-17 21:53:44 i Allmänt,

en utfyllnad av grusgången är på gång... hann göra en tredjedel idag när jag kom hem från jobbet, och sätta upp två gipsskivor. En produktiv fredag!

Hur funkar andra?

Publicerad 2011-06-15 18:27:50 i Allmänt,

Att just jag är som jag är , vet jag.. men ibland undrar jag.
Varför säger man att man vill hjälpa till med saker och sen händer ingeting. Nu slutar jag att påminna och gör det själv som vanligt istället.  Hur svårt kan det va?

Lillskiten...

Publicerad 2011-06-14 12:50:59 i Allmänt,

gick ur 7:an idag. Helt otroligt vad tiden går fort!
På den här bilden är han en bekymmerslös liten 3:åring som har utsmyckat sig med ett rabarberblad på huvudet!

I vårt magiska träd

Publicerad 2011-06-12 11:02:44 i Allmänt,




Igår var systersonen här och lite senare på kvällen så kikade han på ett SKITLÄSKIGT program om ett magiskt träd.... Vi har också ett magiskt , (men inte läskigt,)träd på vår gård. Vårt fantastiska pilträd. Här snackar vi liv! Hela trädet är fullt med småfåglar, och i vår fågelholk är det ett fasligt liv just nu. Tror det är 3 eller 4 små fågelungar som piper efter mat i holken, och fram och tillbaks flyger deras mamma och pappa för att mata dem. Här på trädäcket skulle man kunna sitta en hel dag och bara titta och njuta av allt som händer i trädet.  Idag åker jag och köper en hängmatta och lägger mig precis nedanför. Härligt!

Man måste hitta sin nisch

Publicerad 2011-06-10 21:14:13 i Allmänt,

Jag har hittat mitt i springspåret. Kan väl aldrig sortera mina tankar så bra som när jag är ute och springer. Skulle nog kunna lösa världsfreden också om jag bara sprang tillräckligt långt. En kick är vad det är och kickar gillar jag.

Knort

Publicerad 2011-06-10 21:12:48 i Allmänt,

..smakar inte så gott. Kan konstatera att de är torra och smaklösa och inte blir man så värst mätt heller. Fick väl i  mig en sisådär 5-6 stycken under min nyligt genomförda springtur. Nu måste jag äta något.

Moralen

Publicerad 2011-06-10 21:12:07 i Allmänt,

sjönk rakt ner i botten idag. Arbetsmoralen alltså. Men jag tyckte 4 timmar räckte, sen skulle jag ju "bara" ta en kopp kaffe med vännen... men det slutade med en 4 timmars kaffesittning. Jag tyckte att den andra moralen (vilken den nu kan vara... det som inte har med arbete att göra) behövde sig en skjuts. Härligt samtal, ventilation, reflektion och kärlek. Sen for jag hem i 5 minuter, vände i dörren och for till en annan vän för att planera nästa veckas gudstjänst, hem i 5 minuter för att hämta en blomma och sen iväg till kollegan och hennes dotter som tagit studenten.. SEN hem igen... puh!... Sen en gassande värme som pricken över i:et. Vissa dagar måste bara annat få vara viktigare.. eller rättare sagt.. ALLT annat är viktigare än jobb vissa dagar.
 

Befrielse

Publicerad 2011-06-10 20:24:12 i Allmänt,

Vad skönt det är att känna sig befriad. Tänkte på det när jag stod framför godisdisken på ICA och fick för mig att jag skulle göra en påse godis. Vilket egentligen är helt befängt, eftersom jag inte köpt en godispåse på över ett halvår.. Av någon anledning fick jag för mig att det skulle vara gott. 
Jag åkte hem. Öppnade påsen och tog två godisar. Sen var jag nöjd.
Vilken befrielse det är att känna att man inte behöver, känner för det eller ens tycker det är gott längre.

Engagerad...

Publicerad 2011-06-10 20:20:34 i Allmänt,

...blir jag så jag blir alldeles röd i ansiktet. Nu har jag fått skriva av mig. Ibland ser man inte skogen för alla träden, så är det bara. Vill man få människor engagerade så måste man möta dem på deras nivå. Göra det lättillgängligt, enkelt och lättsmält. Nä, lägg ribban så högt man bara kan så att ingen kan klättra över.
Morr

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela