.

Tomtar på loftet..

Publicerad 2009-07-28 10:50:23 i Allmänt,

Har man ju hört talas om.. men inte på gräsmattan.
Vi misstänker att vår käre hund "ser tomtar" eller nått på gräsmattan, något som vi iallfall inte kan se.
Vissa delar av gräsmattan kliver inte hunden på just nu, utan går runt och slår åttor istället....  Det är väl en period
i hans kära liv där det minsta grässtrået kan vara skrämmande (eller tomtar... )

2 veckor kvar...

Publicerad 2009-07-27 13:11:08 i Allmänt,

...sen börjar ruljansen igen med vardag...jobb, aktiviteter, och ännu mera jobb och tokmycket aktiviteter... Ser jag fram emot det?...Nä faktiskt inte.. inte just nu iallafall, trots att det är grått och trist ute. Det spelar ingen roll, jag kan nog tänka mig att vara ledig ännu längre.
Skönt att inte göra någonting egentligen, även för en rastlös själ som mig. Det funkar liksom


En dag i soffans tecken..

Publicerad 2009-07-20 14:25:47 i Allmänt,

Regnet öser ner ut. Det gör absolut ingenting , för någon av oss i vår familj. Mysfaktorn är hög här hemma. Sönerna ligger i soffan och ser på film och jag och sambon surfar runt.  Hunden ligger under bordet och snarkar och i öppna spisen brinner en brasa.
Det blir alltså film och soffa-dag idag. HELT OK!

Margareta..

Publicerad 2009-07-20 14:22:54 i Allmänt,

.. är dagens namn = Namnsdag. Både mamma och jag bär detta namn och tävlar varje år om vem som hinner ringa till vem först och säga grattis. Mamma vann idag.
Namnet betyder Pärla, enligt wikipedia.

Pärlan junior dricker kaffe och myser framför brasan i regnvädret idag. Pärlan den äldre spelade visst yatzy med sitt barnbarn när hon ringde.

Maggan over and out

Hantlar och ömma vader

Publicerad 2009-07-13 21:43:45 i Allmänt,

Gav mig ut i spåret på en promenad idag. Jätteskönt i vanlig ordning, även om det inte var i en så speciellt raskt takt med tanke på att jag har grym träningsvärk i mina vader efter att ha spelat "Nintendo Wii Active Sport" igår med sonen. Så det blev en lunk i manklig takt kan man gott säga. Men för att få lite effekt av lunken så tog jag istället med mig två hantlar att  veva armarna med.
Jag menar, har man ändå ont i nedre delen av kroppen, så kan man väl lika gärna vakna och ha ont i hela kroppen imorgon, eller hur?

Easy up - Borås, Ecco, Duro ...

Publicerad 2009-07-13 21:39:49 i Allmänt,

... och allt vad det heter. Surfar runt på tapeter till nya sovrummet. Finns så mycket snyggt, men svårt att hitta det som matchar idén man fått i huvudet... men kul att planera!

Se hela bilden

Psykohund med talang

Publicerad 2009-07-13 21:34:54 i Allmänt,

Vår älskade hund har gått första dagen på sitt hundläger idag och gjorde kanonbra ifrån sig. Bäst i sin grupp och massor med superlativ!
 Värmer mattes hjärta

Plötsligt händer det...

Publicerad 2009-07-10 22:59:16 i Allmänt,

Mötte hyresgästen ute på gårdsplanen för en pratstund. Hon sa upp sin lägenhet!  - så om 3 månader tar vi över huset!
Det hade vi redan tänkt att göra framöver, men kanske inte förräns nästa år - men som reklamen brukar säga :
"plötsligt händer det" . Nu slipper jag iallafall gruva mig för att själv behöva vara den som säger upp någon  -  så man får se det "på den ljusa sidan" som sonen brukar säga.

Gissa om sambon har gått igång med planerna för det framtida biorummet. "Då skall du minsann få se mig jobba hårt! som han själv har sagt och lovat. Oktober - here we come!


MH - ADHD...eller kanske DAMP?

Publicerad 2009-07-10 22:50:59 i Allmänt,

På söndag skall hunden genomföra ett sk. MH-test. Det står för Mental Hälsa.
Jag undrar om det inte finns ett test för att kolla om han har ADHD också?...hm..
måste komma ihåg att fråga det på söndag.

Så går jag ner i min källare... .

Publicerad 2009-07-10 22:49:35 i Allmänt,

..sjunger säkert sambon för fulla muggar nu när hans dator är förpassad en trappa ner till vår sporadiska "dator/skrubbutrymme" för hans spelande. Det räcker liksom men en bärbar dator på finbordet kände jagMen sambon och hans dator behöver inte bo i källaren alltför länge dock, bara en sisådär 3 månader, sen får de flytta upp igen!

Se hela bilden

Hysteriskt roligt och JOBBIGT!

Publicerad 2009-07-10 22:43:25 i Allmänt,

Vi har köpt ett nytt Wii-spel idag. Ett workoutspel... sambon och jag testade att köra ett 20 minuters program brevid varandra - Jisses vad svettigt!!
Jag brände 135, 4 calorier enligt programmet efter avklarat pass som innehöll allt från joggning, höga knän, boxning, styrketräning och knäböj...  Nu har man inga som helst ursäkter för att köra igenom kroppen. Kan inte bli bättre, hemma i sitt eget vardagsrum precis när man vill på dygnet och utan att passa några tider.
Imorgon skall jag svettas vidare

Blöta tassar..

Publicerad 2009-07-10 13:30:49 i Allmänt,

Vi har en lånehund under denna vecka.. syster till vår egna Disco. Han bryr sig inte om varken väder eller vind , utan älskar att vara ute oavsett. Däremot så har han en fisförnäm liten syster som inte tycker om att bli blöt om tassarna. Rätt intressant när man släpper ut dem på gården för att rasta av sig , då våran psykohund springer åttor på gården och lägger sig på gräsmattan och njuter, medans hans syster står kvar på bron och inte vill gå ut.
Ni kan ju gissa vem som är bajsnödig rätt rejält vid det här laget...

Inga fler skåp

Publicerad 2009-07-10 13:28:44 i Allmänt,

Det är rätt skönt med regniga dagar, för man får lite gjort .. sånt som man annars brukar skjuta på. Men nu har jag faktiskt städat alla skåp jag har och rensat och slängt och rett upp - så nu får det sluta regna!... å andra sidan... man kanske skulle måla en vägg?... hm... kanske blir nästa projekt i detta väder

Regntunga skyar..

Publicerad 2009-07-09 18:33:25 i Allmänt,

Regnet bara öser ner just nu. Det var lite duggregn i förmiddags, så då passade jag på att snickra upp skärmväggen på altanen i allafall, så nu är det klart. Det gör inte så mycket att det regnar, det är helt OK det med. Det är mysigt att plugga in ljudboken i högtalaren i köket och sedan städa ur skåp till ljudet av en spännande deckare.  Så 3 skåp senare och skinande fläktkåpa, dammråttorna utschasade och lite tända ljus - så blir det nu beställning av mat som körs hela vägen hem till dörren. Det kan man liksom leva med!

Sommarkontor...

Publicerad 2009-07-03 12:49:32 i Allmänt,

...tagit semester fr.o.m nu!
Sitter just nu under parasollet på altan och "jobbar" lite... Vädret är inte lika varmt som det har varit hela veckan, men det spelar ingen roll  när man ändå kan sitta ute, lyssna på musik, blogga, surfa på sin egna altan med hunden vid fötterna.
Känns rätt härligt med 5 veckors ledighet fr.o.m nu.

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela