.

Kryptisk diagnos

Publicerad 2012-12-31 10:19:56 i Allmänt,

Nackproblem eller träningsvärk... svårt att veta. Men jag gissar på träningsverk efter en brottningsmatch med tunga hantlar igår. Men jag ligger här en stund på min spikmatta för säkerhetsskull. Skadar inte med lite blodomlopp. Hepp!

Hem för hundar och släktingar

Publicerad 2012-12-31 10:18:01 i Allmänt,

... det är vårt hem... alla som vill ha hundvakt dumpar sina fyrbenta hos oss. Helt ok!... under julen har vi fått rå om svåger och svägerska. 5 härliga långa dagar med umgänge och mys. 5 underbara frukostar som jag saknar så.... Men som tur är kommer systersyster med familj och firar nyår med oss och sover över! Tjoho... får en till frukost med dom man älskar mest i hela världen. Så underbart. Tacksam!

Känslosamt...

Publicerad 2012-12-31 10:14:52 i Allmänt,

......så här sista dagen på året. Många tankar som vanligt. Saker man inte gjort , saker man hela tiden skjuter upp , känslor man trycker åt sidan och tankar som snurrar.  Kanske får man ändan ur vagnen detta år?..... Att ta tag i det där som ligger och pockar.  Nytt år , nya fräscha tankar.

"Smärtsamt vackert".....

Publicerad 2012-12-31 10:11:00 i Allmänt,

Är titeln på A och min konsert nästa helg.... just nu känner titeln som om den borde vara " herregud, vad har vi tagit på oss!"..... fast det kommer att bli bra. Längesedan jag stod framför mikrofonen och inte framför en kör bara... Men det skall bli skoj. Tur att A sparkar mig i baken och får oss att göra något istället för att bara prata om det!. Here we go!
 

Adoption

Publicerad 2012-12-31 10:09:23 i Allmänt,

"Plastsonen" dök upp med sönerna igårkväll igen... inget ovanligt, han
kommer rätt så ofta. Igår frågade han om det inte var lika bra att jag adopterade honom. Inte mig emot. En fin kille! Är så oerhört tacksam över att ha en bra relation med exet och hans familj. Allt blir så mycket enklare då. Nu sover mina tre söner på övervåningen....

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela