.

You Rock!!!

Publicerad 2007-12-27 14:37:01 i Allmänt,

Det betyget kan man få när man spelar Guitar Hero på PS3:an...

Själv blir jag utbuad från scen.. så dålig är jag!
274960-63

Mellandagsnöje

Publicerad 2007-12-27 14:35:10 i Allmänt,

Borde åka på REAN... garderoben skriker efter nya kläder. Men jag orkar inte trängas... orkar inte med alla andra stressade människor. Kanske en tur imorgon, eller kanske inte.

Det är mysigare att bara sitta och dricka en kopp kaffe och spela yatzy med lillebror. Bra mycket bättre än att stå i en kö på HM...
274960-62

Klappar Klappar...

Publicerad 2007-12-25 12:55:52 i Allmänt,

14 personer , vuxna och barn intog vårt hus i går. Hur stor högen under julgranen var är näst intill omöjligt att beskriva. Nästa år skall jag nog vändra granen upp och ner och hänga ner den ifrån taket.......

En underbar julafton i familjens sällskap, precis som det skall vara. Guitar Hero och PS3:an gick varm framåt småtimmarna. Men bästa julklappen hänger runt halsen. En liten liten , men ack så vacker ängel.
Det behöver inte vara stort och vräkigt... den allra minsta julklappen kan vara den bästa.

Kyrkmiddag?

Publicerad 2007-12-25 12:53:02 i Allmänt,

På julaftonskvällen vid 23 åker alltid jag till kyrkan på en väldigt stämningsfull midnattgudstjänst.. samma sak igår.
Ropade till grabbarna följande:
- Nu åker jag till midnattsgudstjänsten!
Varpå lillebror ropar tillbaks:
- Vad blir det för mat?!

öh... inser att han trodde att jag sagt MIDDAGS-gudstjänsten..... nåja.,. det blev glögg och pepparkakor efteråt iallafall...

Julgran på mms

Publicerad 2007-12-19 21:46:18 i Allmänt,

Har en svägerska som är pysselkvinnan nr 1 . Till saken hör att hon naturligtvis är en jul-älskare av stora mått också. Själv skall hon och sambon inte ha någon julgran eftersom de åker bort över julen...(till oss bla) ... vilket istället betyder att hon går miste om att klä en gran... detta har föranlett en beställning av mms på våran gran när vi pyntar den......

Eh... nu får jag lite ångest... vet knappt vad kulorna är... å glittret vet jag inte om jag skulle kunna återanvända ifrån i fjol och .... hm.. Jag får väl sno någon bild på internet och skicka upp... (fast om Lollo Carter i Äntligen hemma kallas julgranspyntaren nr1 trots sin katastrofala insats i gårdagskvällens program,  så kan nog jag också. Det var den fulaste granen jag sett näst efter Rustas rosa plastgran..)
274960-61

Vaddå Jul?

Publicerad 2007-12-19 21:34:27 i Allmänt,

Det borde vara förbjudet att behöva jobba övertid veckan innan jul. All eventuell julstämning försvinner ju totalt. Funderar starkt på om jag på något sätt kan stämma min chef.....
Jag sitter mest och ser allmänt förvånad ut när kollegor pratar julbak och pyssel och lyriskt berättar om alla julklappar som redan är inslagna och gömda i garderoben..... vaddå GODJUL??
Jag håller för 17 på med leveransplaner och det finns absolut inget gott i dom alls!!

Speed-klapping

Publicerad 2007-12-19 21:31:32 i Allmänt,

Speed-dating har man hört talas om iallafall..... igår bestämde jag och sambon träff på stan efter jobb. Här skulle klappar köpas in!.Vi hann köpa julklappar till 5 personer på 48 minuter, inklusive köttfärs till middag och en julgran.
Puh!

Nu är det bara klappen till ex-mannen och Nu-mannen kvar.. å julbaket.... å knäcken.... å julklappsinslagning...å julgranspyntet.... å mossan.....å pepparkakorna...Gah!

Och julefriden sänker sig...

Publicerad 2007-12-11 10:49:24 i Allmänt,

över huset på den västraste utav vägarna...

Sambon har flyttat hem. Jag kan inte nog ofta säga detta.
Igår gjorde vi en "julklappsturné" till standens stora köpcenter. Vi drog en rejält nitlott men kom dock hem med andra nyttiga grejer (fast på olika sätt) än just julklappar. En ny dammsugare och ett Netgear (trådlöst nätverk). Det blev nästan som julklappar åt oss själva efter intresse...

Väl hemma blev det febril aktivitet. Vi intog snabbt våra "roller". Jag tokdamsugade och provade den nya fina makapären. Sambon kastade sig på TV:n och det trådlösa nätverket med fragma i munnen. Nerifrån nedervåningen hörs en lillebror utstöna krigsljud efter att ha fått såga isär den gamla damsugarens rör så att han kunde ha det som ett gevär, och storebror sprang runt våra ben och frågade 1000 gånger om vi inte skulle ha inflyttningsfest för sambon?.

Kunde inte annat än le. Ordningen är tillrättalagd. Det var t.o.m snudd på julstämning i huset med pyssel.

Rånarsambo

Publicerad 2007-12-10 18:03:31 i Allmänt,

Plötsligt rycks dörren upp efter middagen..
"Hjälp, tänker jag... är det en rånare?!?"...tills jag hör en röst som säger: - Hallå!!! nu är jag hemma!

Visst ja!.. sambon har ju flyttat hem....

Välkommen-hem-glögg

Publicerad 2007-12-10 08:53:10 i Allmänt,

I helgen har vi varit på en 30 årsfest/inflyttningsfest 40 mil från stan.
Jättetrevlig fest med trevliga människor. Efter att ha kommit hem igårkväll så inser både jag och käre sambon att han numera faktiskt har flyttat hem. Han kommer aldrig mer att behöva pendla till huvudstaden, utan verkligen BO hemma.
Efter att ha firat på annat håll i helgen, så värmde vi endast på lite vanlig lättglögg och halvskalade lite sötmandlar.

Det var den godaste glöggen jag nånsin druckit.

Ordförråd

Publicerad 2007-12-10 08:50:16 i Allmänt,

Lilleman till min svåger i helgen:
- Men du!.. det här spelet rockar ju fett!!

Jag är stolt över mina sons stora ordförråd...

Chatt med liten son

Publicerad 2007-12-06 20:49:52 i Allmänt,

Går in till lillemans rum och finner honom intensivt stirrandes på dataskärmen. Hans storebror har precis hjälpt honom skapa ett msn:konto och nu väntar han på att hans kompis skall chatta till honom.
Själv går jag in i ett annat rum och slår igång datorn och helt plötsligt messar sonen ett stort HEJ!
Annat var det på min tid som 10-åring då man förväntasfull öppnade brevlådan när man kom hem ifrån skolan för att se om brevvännen skickat något svar på mitt brev som jag skickade för 4 dagar sedan...

Det är faktiskt bra att dom lär sig alla nymodigheter. Sen underlättare det för mig .. nu behöver jag inte skrika åt barnen att göra läxorna.. jag bara sänder ett meddelande via msn!!

Kattförsäkring

Publicerad 2007-12-04 09:10:43 i Allmänt,

-Hej, det är ifrån AGRIA, har ni funderat på detta med kattförsäkringen
-Nej varför skulle jag ha gjort det?
- Öh...
-Allstå vi har ingen katt.
-Va, har ni ingen katt?
-Nä..
-Då måste jag har ringt fel.

Nähä , tror du?

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela