.

Regnet...

Publicerad 2012-08-31 19:08:11 i Allmänt,

...det bara vräkte ner idag. Kändes nästan som en reningsprocess. Ut med skräp och in med mer luft och ny kraft. Kan man ju hoppas.

Ok,inga inre blödningar

Publicerad 2012-08-31 19:06:00 i Allmänt,

Nej, jag lever. Så det kan inte ha varit inre blödningar. Det är nog bara j**********vulsk träningsvärk. Men å andra sidan bevisar det dock att jag har något att ha ont i och förhoppningsvis är det muskler. Fattar bara inte när det skall gå över så att jag kan vara med på nästa "dödar-pass", för jag gillar ju sånt ... där man nästan vill dö liksom.. Men sån är jag. Att vara ute och kuta är skönt det med fast på ett annat sätt. Nåja, jag lever.

urvriden disktrasa..

Publicerad 2012-08-31 18:43:53 i Allmänt,

Är precis så jag känner exakt just nu klockan 18:42. Men det går över. SYnd bara att man har middagsgäster som är på väg hit och jag själv bara vill dra på mig mysisarna och lägga filten över huvudet och muttra..... men snart blir det vila. Inte imorgon, inte på söndag, men sen kanske

Inre blödningar?

Publicerad 2012-08-30 17:41:24 i Allmänt,

Tränade ett 20 minuters Crossfit-pass igår. Idag är jag osäker på om det är träningsverk jag har eller eventuella inre blödningar. Gah!

Kul jobb

Publicerad 2012-08-17 11:06:32 i Allmänt,

eller inte....Jo förresten, det kan vara roligt och ÄR roligt när jag får mina specialwebbprojekt. Problemet är bara att dom är ojämna och komma aldrig på den tidplanens som är lagd.
Detta är nu snart inne på 3:e året och jag börjar faktiskt tappa tålamodet. Nytt jobb kanske? Men just nu känns det som att man inte kan någonting... Kassabiträde? Brevbärare? Byggarbetare?
Kanske skall jag ta tjänstledigt 1 år och jobba på en byggfirma istället. Att sitta och bara vänta på projekt på jobbet och vissa veckor jobba ihjäl sig och andra sitta och rulla tummarna är inte min grej längre. Konstigt va?
Jag kanske skall skola mig. Bli sådär duktig på något. Eller vinna lite pengar och bli hemmafru och starta en kennelklubb.
Oj, så många val det finns.......

Sonens nya passion!

Publicerad 2012-08-17 11:00:46 i Allmänt,

Sonen blev igår tillfrågad att komma upp och hjälpa till som tränare på hockeyskolan idag fredag, nu när hans sommarjobb var slut. Sagt och gjort. När sonen lägger på telefon utbrister han: "Shit morsan! jag måste i såfall baka!!".... öh? "Du kan väl köpa på affären" kontrade jag (som inte direkt är någon förebild inom område). "Nej, hembakat är ju godast" säger Sonen och sätter raskt igång och gör två satser med chokladmuffins för att bjuda sina tränarpolare på under fikat idag..... Lite smålustigt att min snart 18-åriga son har funnit en "ny passion" i livet , som han uttryckte sig tidigare i somras, och att just skulle vara BAKNING.... och oj, så goda muffins han fixar!

Moget

Publicerad 2012-08-15 16:32:20 i Allmänt,

Varit på banken idag och fixat till pensionssparandet, garantipension, försäkringen "- i-fall-du -dör-grejs" etc.etc. Haft sparandet länge, men nu bytt bank och styrt upp det lite. Kände mig väldigt mogen. Satt och nickade och låtsades att jag förstod allt. Vet att dom drar en viss summa varje månad, att vår "i-fall-du-dör-klarar-jag-mig-själv-försäkring" har gått igenom , men sen är det svart. Kände mig iallafall väldigt mogen när jag gick ifrån banken. Desssutom lånade vi lite till och ökade på alla våra lån. DET är vuxet.

Jobbångest eller vädergudar?

Publicerad 2012-08-09 16:58:15 i Allmänt,

Känner mig helt OFF! Till skillnad från ON.
I 4 veckor har jag gått omkring och bara njutit  fulla drag. Pysslat ,vilat ,pysslat , solat och pysslat och grejjat och dånat.... bara mått riktigt gott hemma på går´n.
Nu är jag inne på sista veckan och allt känns bak-och-fram. Hittar inte gnistan, och känner mig trött och extremt rastlös och får liksom inte tummen ur (vilket inte är JAG för fem öre)... är inte ens sugen på det som ligger framför i höst av sånt jag borde "gå-igång-på". Antingen har jag jobbångest /vardagsångest, eller så är det något med vädret och lågtrycket som påverkar mig starkt. Snart slår jag ut en vägg, eller sorterat ett skåp som redan är sorterat.

Ny gren?

Publicerad 2012-08-09 16:52:16 i Allmänt,

Har kommit på en ny OS-gren. Den heter "Terräng-löpning och hopp i skog med hund-ekipage" eller "Fältexpedition med hund"
Tog en tur i min favoritglänta igår igen, och efter stormen så kan det på vissa ställen krävas lite avanderade hopp och annat krålande för att ta sig fram. Hundarna var överlyckliga och kom i "mål" innan deras förare, men jag kan lätt ställa upp i denna gren nästa år. Jag ligger i hårdträning.

Livet efter OS?

Publicerad 2012-08-09 16:48:20 i Allmänt,

Alltså... hur skall det blir? Snart är OS slut och jag bävar. Det finns väl inget trevligare än att ha sport igång på TV:n hela dagarna!
Blev lite smått desperat igår och var tvungen att utmana mannen på lite Wii-sport. Vi har inte rört vårt Wii på hur länge som helst, men nu spelade vi en match i tennis, golf och bowling på raken. Bara för att liksom.

Sista rycket

Publicerad 2012-08-07 15:19:07 i Allmänt,

...snart måste man klä på sig igen. Inte för att jag har gått näck hela semestern, men just bara tanken på att vara ordentlig, social, påklädd varje morgon och gå på meningslösa och tråkiga möten känns inte lockande. Jag kommer klara mig alldeles utmärkt som pensionär, så det så.

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela