.

Tjoho

Publicerad 2010-09-28 15:00:33 i Allmänt,

Hämtat vår tapet som jag har beställt - skall sätta upp den sen!
Den skall sitta på väggen ner mot källarn och biorummet. Hittade en tapet med filmmotiv :)

Värsta haket i stan

Publicerad 2010-09-28 14:41:57 i Allmänt,

Nu är vårt hak populärt. Men hak menar jag "biorummet". Sent igår drällde det in långa, smala, finniga och fina tonårsgrabbar som satt och umgicks en stund i vår källare. Oj, vad jag känner mig lycklig lottad som har möjlighet att erbjuda ett soft ställe för sönerna och deras kompisar. Säger som tonåringarna själva, " det är riktigt NAJS"

Rensning

Publicerad 2010-09-28 14:40:43 i Allmänt,

Det gick lite fort häromdagen.. det brukar göra det när det gäller mig.
Jag råkade radera hela min INKORG i min privata mejl... typ en sisådär 200-300 mejl, en hel del viktiga... Först blev jag arg och sen satt jag mest och kände mig som ett fån. Allt var borta och min mejlkorg gapade tom.
Men idag, några dagar senare så känns det faktiskt på något konstigt sätt... riktigt skönt. Nu börjar det droppa in nya mejl, men inget gammalt ligger och skräpar. Man skulle verkligen vilja göra så med andra saker i livet också, bara radera och börja på ett nytt fint tomt blad.

Skogspromenad

Publicerad 2010-09-26 12:11:29 i Allmänt,

Nyss avklarade med hunden. Vilken kanonväder vi har idag!
Hoppade över kyrkan... men fick en lika stark upplevelse i skogen istället .. fantastiskt!
Nu kaffe!

Tonårsförälskelse

Publicerad 2010-09-26 12:10:21 i Allmänt,

Fick äran att skjutsa sonens bästa kompis in till stan klockan 24.00 igårkväll. Han skulle in till en tjej.... Klart man ställer upp! (är dock glad att det inte var sonen som skulle till en kärlek så sent... men den dagen kommer nog snart)

Lördagspyssel

Publicerad 2010-09-25 18:25:01 i Allmänt,

Hockey, kalas, puss på systerdotter, handla, middag, "göra höst", spika och hamra.
Längtar till bastun och mys i soffan efter denna späckade dag. Första "lediga" helgen på länge.

Bästa investeringen någonsin

Publicerad 2010-09-25 18:23:22 i Allmänt,

Är vårt biorum. Punkt slut!
Jag njuter fast jag inte ens själv sitter där. Sonen sitter där med sina kompisar och det är så mysigt att ha dem i vår källare. Fina fina tonårskillar! (å dessutom vet man vart dem är)

SCARY!!!!

Publicerad 2010-09-25 18:22:04 i Allmänt,

Det skall till en skräckfilm för att min älskade tonårsson skall ha behov av mitt sällskap! :) Igår hade sonen 16 år kompisar på besök och de satte sig nere i biorummet och kollade på film (skräckis tydligen) efter 1,5 timme kom han upp från källaren vit i ansiktet och stammade till oss: "niii går väl innntttee och lägggger errr änn va???". Nere i källaren satt 3 tuffa tonårskillar med benen uppdragna i soffan, kramandes en varsin kudde. Vi skrattade gott. Mutade sonen med att säga högt inför sina kompisar att han tyckte om mig, mot att jag stannade uppe tills filmen var slut och tills sonen själv skulle gå och lägga sig. Kan säga att sonen skrek högt: JAG TYCKER OM DIG! , till kompisarnas stora förtjusning. Sen sov sonen med öppen dörr den natten..... Nu är de på väg ner i källarn igen, men jag tror jag skall rekommendera lite disney istället denna gång:)

SD

Publicerad 2010-09-21 16:40:35 i Allmänt,

SD hit och SD dit.. debatten har nog knappast ungått någon - och det är väl bra i allt elände. Igår gick jag förbi ett gäng grabbar i 17-årsåldern som såg ut som de definitivt inte var intresserad av politik. Hörde när jag passerade dem hur deras hätska diskussion pågick. En utav grabbarna var fly förbannad på att SD hade kommit in i riksdagen och malde på om hur fruktansvärt det var...(ja t.o.m fu***ing horibelt) Hans 3 kompisar höll ivrigt med. Jag ångrar att jag inte vände mig om och talade om hur STOLT jag som vuxen känner mig när dessa unga killar som i dagsläget inte ens har rösträtt - är så medvetna om situationen.
Det bringar lite hopp om framtiden. Jag hade nog också sagt att tant inte vill att de använder så fula ord :).

Hungriga

Publicerad 2010-09-21 16:35:04 i Allmänt,

Är mina söner jämt. Den stora skulle jag vilja påstå ha ett hål i sin mage. Nyss ätit middagen bestående av massor med kycklingfileér... (här snackar vi inte 1 per /person).. utan hela 2 kg-påsen gjordes i ordning för att räcka till middag + matlåda. Direkt efter att sonen den äldre ställde in disken i diskmaskin, så tog han fram en bullpåse ifrån frysen och tinade 3-4 stycken och tog med sig upp på rummet.
QUE?...
Behöver jag säga att jag önskade att jag ägde WILLY´s eller nått just nu....

Bröstpump..

Publicerad 2010-09-16 16:52:06 i Allmänt,

.. har varit på tapeten igen, och det får mig osökt att komma in på ammning.
I dagsläget så skulle jag nog hellre börja amma igen, än diskutera nackdelen med att åka nattbussen en fredagkväll med min 16 åring... måste de bli stora?



Ledarskap

Publicerad 2010-09-16 16:48:25 i Allmänt,

Finns två bra meningar om ordets betydelse:

1) Det är ett speciellt beteende som människor utövar i avsikt att påverka andras tänkande,
    inställning och uppförande
2) Att hantera ledarskap är inte en position man tilldelas utan den relation som kommuniceras mellan varandra enligt vissa kriterier.

Sen kan jag bara konstatera att vissa har DET och andra har det inte.

Villebråd

Publicerad 2010-09-09 16:47:23 i Allmänt,

Nu vet jag hur älgarna känner sig i skogen den här tiden. Alla är ute efter en... 
Men man har ju iallafall ett jobb samt en fullbokad fritid, så man får kanske ta den smällen?
Det lugnar väl ner sig.

LÅT MIG VA!

Tänk vad lite sällskap kan göra?

Publicerad 2010-09-01 16:54:37 i Allmänt,

Rummet är städat. Inte ett klädesplagg ligger på golvet. Jag upprepar. INTE ETT ENDA!!!.. till råga på allt är även disken nedtagen... jag är chockad och väldigt full i skratt. Tänk vad lite kvinnligt sällskap kan göra för sonen. Nu sitter de i källarn  och ser på TV den här tiden på dygnet...klockan är alltså endast 16.55 onsdageftermiddag... undrar om de ser på utbildningsradion eller finska nyheter?

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela