.

Det är ju inget fel´på han..

Publicerad 2009-02-18 19:22:59 i Allmänt,

Nyss hemkommen ifrån sonens (den äldres) utvecklingssamtal. Det var som tur var den "bättre" läraren som hade samtalet ikväll. Sonen har två klassföreståndare. En äldre snart pensionerande mysfarbror, och den andra, en nervige och äkta glasögonfröken och vassa kommentarer. Tack å lov var det mysfarbrorn B-G denna gång,  och man gick ut därifrån med ett leende på läpparna igen. Förra gången pratade han om den "pilska perioden"... dock inte denna gång, men om ämnen som rör livet i största allmänhet (även hembränt.....).

Men han är helt underbar B-G. Pratar inte bara skola, utan om allt annat möjligt. Frågar intresserat om det mesta. Pratar om allt från frukost, till ishockey och även hembränt.  Som vanligt så är det precis som alltid med sonen och lärarnas kommentarer.  Det vi har hört sen förskolan, dvs. sonen är  en älskvärd, glad gosse med glimten i ögat... MEN ack så surrig....

B-G sammanfattade så bra på slutet.  "Tja, vi kan kort konstatera följande. Det finns inget ont i er gosse. Han är ju inte dum, han har bara lite klåda"

Snart är väl dock den sk. pilska perioden här.. .. men hellre den än den men hembränt i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

ullangullan

Välkommen till min blogg om ditt och datt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela